Versoepelingen voor de sport, start de Fitstap training?

Het is al een tijdje stil bij jijwandelt.nl, mede natuurlijk omdat er geen versoepelingen werden doorgevoerd voor de sport. Gelukkig lijkt dat op dit moment wel weer het geval en zouden we met de Fitstap trainingen kunnen beginnen. Nu is de situatie zo dat er twee zaken aan de hand zijn. Het eerste is makkelijk: ik heb vakantie en in deze vakantie had ik gepland om van Porto naar Santiago te gaan wandelen. Ook met de versoepelingen in de reiswereld, gaat dit nog niet lukken, omdat de kans aanwezig is dat ik nog in quarantaine moet bij terugkomst. Nu ga ik wel pelgrimeren, maar start ik in Sint Jacobiparochie en wandel ik langzaam maar zeker naar het zuiden, maar blijf uiteraard in Nederland. Dat is de eerste reden waarom ik nu nog niet kan starten met de Fitstap. De andere reden is, dat ik naast mijn passie voor wandelen, nog een andere droom had: namelijk nog studeren voor Phycisian Assistant. Die kans heb ik gekregen en gegrepen, wat wel betekent dat ik op dit moment nog niet kan inschatten of ik tijd vrij kan maken voor het geven van de Fitstap training. Ik begrijp dat dit een teleurstelling is voor diegenen die zich al hadden opgegeven voor de training. Als kleine goedmaker, zal ik jullie deze zomer de online wandel- en leefstijlchallenge versturen (elke dag een leuke wandel/leefstijl opdracht). Verder nodig ik een ieder die zich al aangemeld had, uit om deze zomer eenmalig een gratis individuele wandeltraining/coaching te volgen.

Mocht ik merken dat ik voldoende tijd overhoud naast mijn studie, dan zal ik dit uiteraard laten weten en weer proberen een groep bij elkaar te krijgen. Ik hoop op jullie begrip en blijf me vooral volgen via de website en/of social media, want ik ben nog wel van plan losse trainingen of wandelingen te gaan organiseren. Via facebook en instagram zal ik de komende weken af en toe mijn ervaringen posten van mijn pelgrimstocht over het Jacobspad in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *